top of page

Utdannet ved Skodsborg Fysioterapiskole i Danmark i 1981. Videreutdanning i manuell terapi og godkjent spesialist i manuell terapi av Norsk Fysioterapeutforbund.
Har bred erfaring i behandling av lidelser i muskel-skjelettsystemet, spesielt rygg og nakkelidelser. Som manuellterapeut innehas også retten til å sykemelde og henvise til legespesialist. Henvisning fra lege ikke nødvendig. 

 

Send epost til Jan Egil

Utdannet på Statens Fysioterapihøyskole i Oslo i 1987 og har jobberfaring innen sykehus, rehabiliteringsinstitusjon og privat praksis. Videreutdannet i Medisinsk treningsterapi (MTT) Arbeidsområder er; Kvinnehelse, fysioterapi for menn med inkontinens, allmenn fysioterapi, lungefysioterapi, medisinsk treningsterapi, livsstilsendring, elektrostimulering, muskeltesting med biofeedback, ultralyd og laser

Godkjent spesialist i kvinnehelse av Norsk Fysioterapeutforbund

 

Send epost til Kari-Johanne

Utdannet ved Skodsborg Fysioterapiskole i Danmark i 1981. Har i flere år jobbet i kommunehelsetjenesten, fortrinnsvis med barn. Begynte høsten 2005  ved Spina Fysioterapi og Manuellterapi og har behandling av barn som største interessefelt. Har videreutdanningskurs i behandling av barn med motoriske vansker.

 

Send epost til Heidi

Utdannet fysioterapeut i 2001 ved Skodsborg Fysioterapiskole i Danmark. Har jobbet i kommunehelsetjenesten og i privat praksis i Danmark og begynte ved Spina Fysioterapi og Manuellterapi i 2005. Har etterutdanningskurs innen MCKenzies behandlingsmetoder, manuell terapi og slyngebehandling (SET)

 

Send epost til Tor

bottom of page